Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Sledujte nás na facebooku - drzakyastolky.cz

 

KONTAKTY

Fiber Mounts s.r.o
Nádražní 1296/4
696 01 Rohatec

info@drzakyastolky.cz

Infolinka:
+420 733 701 897

NOVINKY:

Držák PC Mounts CH101B

Nastavitelný držák na PC, Top kvalita

Držák na PC, nastavitelný, uchycení na stůl - CH101B

Akční cena:

1379Kč + dopravné zdarma

 

Police do garáže Ergosolid SG38W

Stropní police do garáže, 244x92cm, bílá

Police do garáže Ergosolid SG38W

 

Cena: 3990Kč + doprava zdarma

 

Nástěnný držák monitoru a klávesnice Mounts MC32B

Nástěnný držák na 1 monitor a klávesnici s myší, nejvyšší kvalita, snadné nastavení polohy.

Nástěnný držák na monitor a klávesnici, otočný, výškově polohovatelný, TOP kvalita, spolehlivost, bezpečnost - Mounts MC32B

Cena: 4590Kč + doprava zdarma

 

Stolní držák na monitor Mounts F80

Top kvalita, plně nastavitelný - otočný, sklopný, délkově i výškově polohovatelný, na monitory 17" až 27"

Stolní držák na monitor, polohovatelný, top kvalita, top cena - Mounts F80

Nyní pouze: 825Kč vč. DPH


ČLÁNKY A VIDEA » RECENZE - co napsali zákazníci

Přidáno: 19.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání, držák vypadá velmi kvalitně.

 

Přidáno: 18.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

S obchodem, s nabídkou zboží, s komunikací i rychlostí dodání jsem byla maximálně spokojena. Obchod mohu všem vřele doporučit.

Pro:

Široká nabídka zboží.
Bleskové vyřízení objednávky a zaslání zboží.
Nepřtržitý přehled o stavu vyřizováno objednávky a o cestě zboží k zákazníkovi.

 

Přidáno: 17.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Dokonce mi bylo zasláno i video ohledně výrobku, na který jsem se ptala - a který jsem později i zakoupila.

Pro:

Profesionální a velmi milé jednání
Rychlé dodání

 

Přidáno: 14.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

rychlé dodání

 

 

Přidáno: 04.01.2021

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Zboží dodáno hned druhý den po objednání.

 

 

Přidáno: 28.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

S obchodem jsem spokojená. Dobrá komunikace. Rychlé dodání.

 

 

Přidáno: 22.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

V pohodě.

 

 

Přidáno: 18.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

velký výběr zboží
rychlé dodání

 

Přidáno: 10.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Kvalita, richla doprava

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za recenzi.
Fiber Mounts s.r.o.
 

Přidáno: 10.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost! Do druhého dne byl držák u mne doma. Super!
Ještě nemám držák namontovaný, ale vypadá bytelně.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste byl s nákupem i rychlostí doručení spokojen.
Fiber Mounts s.r.o.
 

Přidáno: 08.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Bezvadná komunikace se zákazníkem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste byl s nákupem u nás spokojen.
Fiber Mounts s.r.o.
 

Přidáno: 07.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

díky

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi.
Fiber Mounts s.r.o.
 

Přidáno: 07.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Dodání rychlé! Ok ale šroubky do TV vůbec nepasovali TV je 55uhlopricka normos.... Jelikož bylo ještě všude zavřeno tak kvůli šroubem když už jsem v dávno tv. Mohla mít navzdory se prodloužila skoro na měsíc... Ha když chci něco hned tak hned objednám chci to mít tak je psaný daný! Bacha změřit díry v TV a napsat jak mají oni velikost dodávaných šroubů... Diky

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
problém je úplně jinde - rozhodně ne v prodejci ani výrobci držáků.
Na trhu jsou tisíce typů televizí a málokterá má stejné šroubky pro uchycení na držák jako ostatní.
Aby tento problém, co uvádíte nevznikal, musel by výrobce držáků dávat do balení místo pár nejčastěji používaných šroubů desítky typů - použili by se 4ks a ostatní by se vyhodili...
Existuje velmi jednoduché a levné řešení - kdyby výrobce televize dal do balení 4ks šroubů, tak by výrobce držáků nemusel dávat do balení žádné.
Je mi líto, že jste s držákem nebyla spokojena a nemám z toho radost stejně jako vy, ale dopadlo by to stejně ať byste si objednala držák jakýkoliv - většinou výrobci dodávají stejné nebo velmi podobné sady.
Nicméně o tom, že většinou šrouby pasují svědčí i recenze na držák DF400, který jste zakoupila. Tudíž spíše u Vaší televize je průměr a délka potřebných šroubů méně obvyklá.
Fiber Mounts s.r.o.
 

Přidáno: 05.12.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Nízká cena

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
velmi děkujeme za Vaše hodnocení.
Fiber Mounts s.r.o.
 

Přidáno: 30.11.2020

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vše v pořádku
Rychle

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
velmi děkujeme za Vaše hodnocení.
Fiber Mounts s.r.o.