Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Sledujte nás na facebooku - drzakyastolky.cz

 

KONTAKTY

Fiber Mounts s.r.o
Nádražní 1296/4
696 01 Rohatec

info@drzakyastolky.cz

Infolinka:
+420 733 701 897

NOVINKY:

Fiber Mounts DELTA740

Tv 13÷27", otočný a sklopný, délkové nastavení, snadné polohování

Fiber Mounts DELTA740 - levný polohovatelný držák na Tv a monitory s úhlopříčkou 13-27 palců, otočný, sklopný, délkově nastavitelný

Akční cena:

299Kč vč. DPH

 

Stojan Ergosolid Falco 24

polohovatelný stojan na Tv monitor 23-55"

Stojan na LCD LED OLED plazma smart HD televizi nebo monitor 23-55 palců - Ergosolid Falco 24

 

Cena jen: 2090Kč vč. DPH + doprava ZDARMA


Stolní držák na monitor 17-32" Fiber Mounts AX775

Kvalita + design za bezkonkurenční cenu.

Vynikající stolní držák na LCD, LED, TFT i OLED monitory, plně nastavitelný ve 3D - Fiber Mounts AX775

Nyní akční cena:

1190Kč + doprava zdarma


Držák telefonu do auta Maclean MC746

Top kvalita, balení obsahuje 2 držáky - do auta + na stěnu

Držák telefonu do auta + držák telefonu na stěnu - Maclean MC746

 

Nyní pouze: 259Kč vč. DPH

ZBOŽÍ V AKCI

NEJPRODÁVANĚJŠÍ


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Fiber Mounts s.r.o., se sídlem Nádražní 1296/4, Rohatec, 696 01, IČ 28307755 , zapsaná u Krajského soudu v Brně , oddíl C, vložka 60176. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů