Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po–Pá 7–14 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Přihlaste se k odběru newsletteru, odhlášení je možné kdykoliv.

 

Sledujte nás na facebooku - drzakyastolky.cz

 

KONTAKTY

Fiber Mounts s.r.o
Úprkova 1941, areál Šohaj
696 62 Strážnice

info@drzakyastolky.cz

Infolinka:
+420 733 701 897

NOVINKY:

Polohovatelný držák Tv monitoru Fiber Mounts FM31

Plně polohovatelný držák na monitory a Tv 17-43", kompletní polohovatelnost, vynikající kvalita i dizajn 

Nástěnný držák na Tv monitory, kompletní polohování, Top kvalita - Fiber Mounts FM31

Akční cena:

1149Kč + dopravné zdarma

 

Police do garáže Ergosolid PG33B

Nástěnná troj-police do garáže, 3x 91,5x32cm, nosnost 135kg

Nástěnná trojpolice do garáže skladu sklepa Ergosolid PG33B

 

Cena: 2490Kč + doprava zdarma

 

Nástěnný držák Tv Fiber Mounts Solid-3

Držák který Vás potěší cenou a nezklame kvalitou. Otočný, sklopný, výsuvný, na Tv 23-50", nosnost 30kg.

Otočný, sklopný, výsuvný, levný držák na televize Fiber Mounts Solid-3

Akční cena: 379Kč

 

Stolní držák na monitor Mounts F80

Výborná kvalita, kompletní polohování monitoru, systém vedení kabeláže

Stolní držák na monitor, polohovatelný, top kvalita, top cena - Mounts F80

Nyní pouze: 790Kč vč. DPH

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Fiber Mounts s.r.o., se sídlem Rohatec, Nádražní 1296/4, IČ 28307755, zapsaná u Krajského soudu  Brně , oddíl C, vložka 60176 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Přihlaste se k odběru newsletteru, odhlášení je možné kdykoliv.
Kde nás najdete

Fiber Mounts s.r.o. 

Úprkova 1941 - v areálu Šohaj

696 62 Strážnice

Kontaktujte nás
(Po–Pá 7–14 hod.)
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
2015 © Fiber Mounts s.r.o. Všechna práva vyhrazena.
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.